• Društvo multiple skleroze PGŽ-e

 

U periodu od lipnja 2019. do prosinca 2021. proveli smo projekt Zaželi - "Zajedno Možemo Sve!" , UP.02.1.1.05.0296. , u vrijednosti od 2.005.137,75 kn, u sklopu kojeg smo zaposlili 14 žena iz teško zapošljivih skupna te pružili uslugu pomoći u kući više od 70 krajnjih korisnika.  Pomoć smo pružili najugroženijim sugrađanima iz cijele Primorsko - goranske županije ( Čabar, Gerovo, Mrkopalj, Vrbovsko, Krk, Rijeka i okolica ). Svi su korisnici svaki mjesec primali pakete s higijenskim i kućanskim potrepštinama. 

Provedbeno tijelo prve razine je Ministarstvo rada i mirovnskog sustava, a druge razine Hrvatski zavod za zapošljavanje.  Nadamo se da će uskoro biti otvoren novi poziv kako bismo se ponovo prijavili.
 
 

 
 
 
 
 
 
We use cookies

Koristimo kolačiće
Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku.
Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje , Klikom na gumb 'UREDU' pristajete na korištenje kolačića.