• Društvo multiple skleroze PGŽ-e

Žena, 48 g. :
„Bolujem od lupusa malo vise od 3 god., autoimune bolesti za koju ne postoji lijek. Kako je bolest teška, slušala sam upute liječnika. Godinu i pol sam pila medrol i QUENSYL - od kojeg sam počela gubiti vid. Na kontroli kod liječnika svaki put sam se žalila na umor i nemoć odmah ujutro nakon što popijem tablete, ali liječnica je rekla da to moram piti do kraja života. Kak mi se stanje nije popravljalo, sama sam izbacila te sam nakon prestanka uzimanja osjećala malo manji umor.

Imam 48 godina i ne želim biti kao biljka nakon što popijem lijek za lupus, kada ne mogu ništa od umora.

Bila sam na jednom predavanju kod neurologa što mi je jako pomoglo. Slušajuci njega , saznala sam da ljudi koji koriste medroli s vremenom se skidaju sa njega, a meni nikad nije bio ukinut jer fleke po leđima koje imam od lupusa grozno izgledaju.

Prije dva mjeseca postepeno sam prestala koristiti medrol, u dozama kako se on smanjuje i odlučila se na konopljino ulje koje sam nabavila na crnom tržištu. Nakon mjesec dana moja leđa su potpuno čista bez fleka, hodam i ne osjećam umor, a što je jos bitno imam 53 kg i nisam smršavila u ovih mjesec dana, a na medrolu sam imala od 48-51 kg da sam jedva hodala.

Nedavno sam bila na kontroli kod imunologa i dermatologa, nisu mogle vjerovati kad sam im pokazala leđa jer sam se sa flekama mučila od travnja i cijelo ljeto u dugim rukavima. Rekla sam liječnicima što koristim i njihov zaključak je bio SVATKO NAJBOLJE POZNA SVOJE TIJELO I ZNA STA MU ODGOVARA  i da nastavim sa mojom terapijom. U mom slučaju lijekovi su me samo uništavali, a sada od kada sam na ulju konoplje napokon mi se život vraća u normalu.

U mojoj prehrani koristim brašno za kruh i sjemenke od konoplje, a ulje me spašava.

Iako naši političari smatraju da je to droga, da se nađu u mom slučaju ne bi tako razmišljali nego bi se borili za legalizaciju i spas oboljelih od autoimuih bolesti za koje lijekovi mozemo reći i ne postoje.“

#osuditeimene