• Društvo multiple skleroze PGŽ-e

Poštovani,

u sklopu studija psihologije na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku, za diplomski rad studentica Ivnona Matešić provodi istraživanje kojim se ispituju klinički indikatori i simptomi multiple skleroze. Istraživanje obuhvaća osobe s dijagnozom multiple skleroze. Glavni je cilj istraživanja pobliže objasniti, dosad nedovoljno istražene, psihološke faktore koji doprinose osjećaju umora u multiploj sklerozi, kako bi se poboljšala podrška i pospješile intervencije za povećanje kvalitete života oboljelih.

Svi podaci koji će se prikupiti u istraživanju su strogo povjerljivi i koristit će se isključivo u istraživačke svrhe. Vaši odgovori su ANONIMNI te ih nikako nije moguće povezati s Vama.
Ispunjavanje upitnika traje 20-ak minuta.
Molim Vas za pomoć u prikupljanju podataka.  Upitnik za sudjelovanje se nalazi na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/1bGOYu2Pvr_e67_tlXz912yRd5rdd-wRhcFXNBKOhPNk/viewform

Ukoliko imate kakvih pitanja ili nejasnoća, ili pak želite dodatne informacije o istraživanju, slobodno se obratite na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Unaprijed Vam srdačno zahvaljujemo na sudjelovanju i pomoći !

 

 
 
 
 
 
 
We use cookies

Koristimo kolačiće
Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku.
Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje , Klikom na gumb 'UREDU' pristajete na korištenje kolačića.