• Društvo multiple skleroze PGŽ-e


Akcija prikupljanja PVC čepova


Društvo prikuplja PVC čepove ( od boca i druge ambalaže ). Osim što nam PVC čepove prikupljaju škole, vrtići i razne institucije, mnogi sugrađani svakodnevno dolaze u Društvo s PVC čepovima koje su prikupili u svojim domovima. Čepove otkupljuje Metis d.o.o., a novac koji primamo koristimo za provođenje kvalitetnih aktivnosti ( kreativne radionice, sportski susreti, druženja sa stručnim predavanjima ) čiji su korisnici osobe oboljele od multiple skleroze te članovi njihovih obitelji i volonteri.

Ukoliko prikupljate PVC čepove za nas, možete ih izravno ostavljati u Metisu d.o.o. na Kukuljanovu, s napomenom da ih donosite za Društvo multiple skleroze PGŽ ( naročito ako imate veće količine ) ili donijeti u prostor Društva u Kružnoj 7, Rijeka ( svaki radni dan od 8,00 – 14,00 osim četvrtkom kad radimo od 14,00 -20,00 ).

Zahvaljujemo vam na trudu i brizi koju pokazujtete prema oboljelima od multiple skelroze !
 

 
 
 
 
 
 
We use cookies

Koristimo kolačiće
Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku.
Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje , Klikom na gumb 'UREDU' pristajete na korištenje kolačića.